Gå tillbaka

Knutsson och WestCoast Racing kör finalen i Porsche Carrera Cup Benelux efter Mantorp

Den kommande helgens Grande Finale på Mantorp Park för Porsche Carrera Cup Scandinavia kommer inte att bli WestCoast Racing och Robin Knutssons sista tävling för året. Istället förlänger teamet säsongen en vecka med ett inhopp för Robin i finalen i Porsche Carrera Cup Benelux helgen 7-9 oktober på Hockenheim Ring i Tyskland.

Robin Knutsson ser fram emot att göra sin internationella debut:
Det känns verkligen som en milstolpe i karriären att köra första internationella racet. Med ambitioner att köra internationellt på hög nivå de kommande åren så blir detta perfekt träning. 

Robin svarar försiktigt kring vad han har för mål för tävlingen:
– Hockenheim är ju ikonisk och Benelux serien har ju många av de bästa Porscheförarna, så det blir ett otroligt bra måttstock för att se var man ligger gentemot dem. Jag ska göra mitt bästa men framför allt ha kul. Det finns inga direkta mål eller förhoppningar, bara göra mitt bästa helt enkelt, avslutar Robin.

WestCoast Racings teamchef Dick Jönsson Wigroth om inhoppet på Hockenheim:
– I vårt arbete med att utveckla Robin som förare har WestCoast Racing ambitionen att låta honom tävla mycket. På Hockenheim och i Benelux mästerskapet har vi både en stor internationell bana och en konkurrenskraftig serie som vi anser stärker Robins förberedelser inför 2023.

Läs mer om Porsche Carrera Cup Benelux www.carreracupbenelux.com

Följ WestCoast Racing i social medier:
Facebook: @westcoastracing
Instagram: @westcoast_racing

Följ Robin Knutsson sociala medier:
Facebook: @RobinKnutssonRacing
Instagram: @knutsson.racing

Foto: Daniel Ahlgren