Gå tillbaka

Nya möjligheter i Kanonloppet för WestCoast Racing

Dags för årets tredje deltävling för Formula Nordic med Kanonloppet på Gelleråsen Arena i helgen. WestCoast Racings ser fram emot en av årets höjdpunkter på banan utanför Karlskoga med tre laddade förare.
Philip Victorsson är tillbaka och utmanar om segrarna efter att blivit sjuk och tvingats avstå race två och tre under Västkustloppet i Falkenberg och möjligheten till viktiga poäng i mästerskapet. Inför helgen ligger han tvåa i tabellen efter två av sju körda tävlingar.

Teamets två andra förare, Emma Wigroth och Wilmer Wallenstam, har precis som Philip nyligen testat på Gelleråsen Arena och Mantorp Park som förberedelse för de kommande tävlingarna:

“Vi har gjort två tester inför höstens tävlingar. För Emma och Wilmer så är det viktigt att de får mycket tid i bilen. De behöver fortsätt utmana sig själva för att ta nästa steg i utvecklingen och bli mer konkurrenskraftiga”, säger teamchefen Dick Jönsson Wigroth om teamets två förare som gör sin första säsong i klassen – och som hela tiden gör framsteg och närmar sig toppen av årets Formula Nordic startfält.

Helgens race kan följas via LIVE timingwww.mwraceconsulting.com 

Kanonloppet tidsschema
Fredag 20 augusti
10:05 – 10:25 Test
15:20 – 15:40 Kval
Lördag 21 augusti
14:10 – 14:35 Race 1
Söndag 22 augusti
14:35 – 15:00 Race 2
17:20 – 17:45 Race 3

Formula Nordic: www.formulanordic.se

Följ WestCoast Racing i social medier:
Facebook: @westcoastracing
Instagram: @westcoast_racing

Följ Philip Victorsson i sociala medier:
Instagram: @p.victorssonracing

Följ Wilmer Wallenstam i sociala medier:
Instagram: @wallenstamracing_46

Följ Emma Wigroth i sociala medier:
Instagram: @ewigroth