Formula Nordic 2020 går in i ett slutskede på Mantorp Park

Publicerad 2 oktober 2020, 09.52 av WestCoast Racing.

Formula Nordic mästerskapet 2020 går in in ett slutskede i och med helgens tävling på Mantorp Park för WestCoast Racings förare Maja Hallén Fellenius och mästerskaps trean Philip Victorsson. Redan helgen efter går finalen på Ring Knutstorp i Skåne, så det kommer bli en intensiv avslutning på årets racingsäsong.

“Ofta har Grande Finale på Mantorp Park varit årets säsongsavslutning och det brukar innebära många gäster med mycket planering. I år får vi varken ha gästerna på plats eller finalen på Mantorp, så det kommer vara lite annorlunda”, kommenterar teamchefen Dick Jönsson Wigroth förberedelserna inför vad som normalt är en av årets mest arbetsamma helger.  

Tidigare under säsongen har Formula Nordic kört tre tävlingar per racehelg. De två avslutade tävlingarna på Mantorp och Knutstorp har ett schema med fler klasser och därför kommer Formula Nordic köra endast två tävlingar med omvänd startordning av topp sex i andra racet. 

Båda tävlingarna i helgen kommer att köras på lördag och den andra racet kommer att streamas LIVE i STCC+.

Precis som tidigare tävlingar är tävlingen på Mantorp Park fri från åskådare. Helgens race går att följa här:

Livetiming: livetiming.getraceresults.com/stcc#screen-results

STCC+: plus.stcc.se

Formula Nordic: www.formulanordic.se

Formula Nordic Facebook: www.facebook.com/formulanordic 

Tidsschema Mantorp Park

Fredag 2/10
12.10 Formula Nordic Test
17.30 Formula Nordic Kval

Lördag 3/10
08:30 Formula Nordic Race 1
10:30 Formula Nordic Race 2 (LIVE i STCC+)

 

 

 

Senaste nyheterna