Sebastian Persson och Alfred Nilsson laddar för race i Falkenberg

Publicerad 7 juli 2018, 18.21 av WestCoast Racing.

Ward WestCoast Racings juniorer laddar om för race imorgon efter en blandad dag på Falkenbergs motorbana idag lördag. Sebastian Persson kvalade in som fyra med Alfred Nilsson på femteplats i eftermiddagens kval, och ingen av förarna var helt nöjda efteråt.
– Det var så där, tyckte Sebastian. Det känns som vi har tagit steg framåt sedan Anderstorp idag har det varit bra känsla i både bilen och min körning men det fattas lite tid. Vi får försöka hitta det och med en bra start imorgon kan vi sätta press på de där framme.

Alfred Nilsson var inte nöjd efter sitt kval.
– Det känns faktiskt inte så bra, medgav han efteråt. Egentligen har jag en bra känsla i bilen men tiden fattas och det sitter nog inte i bilen just nu. Jag har inte fått till det idag och det måste vi jobba på att hitta en lösning på tills imorgon.

 

Race 1 startar 9:20 imorgon och race 2 i Formula STCC Nordic startar 16:20.

Resultat – Formula STCC Nordic, kval: 

1. Emil Heyerdahl, Erik Heyerdahl, 44.678
2. Edward Sander Woldseth, Nils Erik Woldseth, +0.018
3. Simon Ohlin, Tornfrakt Racing, +0.082
4. Sebastian Persson, Ward WestCoast Junior Team, +0.192
5. Alfred Nilsson, Ward WestCoast Junior Team, +0.304
6. William Winsth, Tornfrakt Racing, +0.435
7. Viktor Andersson, MA:GP, +0.639
8. Lars Solheim, Geir Solheim, +0.783

Senaste nyheterna