Dan Lloyd fortsätter för WestCoast Racing i TCR UK

Publicerad 31 maj 2018, 14.12 av WestCoast Racing.

Mästerskapsledande Daniel Lloyd som vunnit samtliga race hittills i år i TCR UK fortsätter även över helgens tävlingar på Brands Hatch.

Dan Lloyd har haft en fantastiskt start på säsongen i TCR UK men har arbetat hårt på en fortsättning med WestCoast Racing under året. Nu är det klart att han även kör helgens tävlingar på Brands Hatch.
– Jag är väldigt glad att tävla igen i helgen, säger Dan. Så här långt har det varit en drömsäsong för oss men vid sidan om racen har det varit väldigt kämpigt att få ihop finansiering för att kunna fortsätta. Självklart är det frustrerande när man leder mästerskapet men riskerar att inte kunna köra nästa helg. Jag är väldigt glad att vi har hittat partners som gör det möjligt för oss att tävla på Brands Hatch i helgen. Nu är vi mer optimistiska över att kunna fortsätta säsongen.

Utöver Dan Lloyd kommer WestCoast Racing återigen till start med totalt tre bilar, med Andreas och Jessica Bäckman i de två andra bilarna. Andreas ligger tvåa totalt i mästerskapet och efter senaste tävlingshelgen i Knockhill avancerade Jessica till en fjärdeplats totalt.
– Det känns väldigt bra att vi kan komma till start på Brands Hatch i helgen med tre bilar, säger Dick. Vi har fått en fantastisk start på säsongen i TCR UK och det är skönt att vi kan fortsätta säsongen med alla tre på Brands Hatch. Dan har gjort ett kanonjobb så här långt, och både Andreas och Jessica gör bra och får väldigt värdefull träning.

TCR UK-helgen på Brands Hatch inleds på lördag med fri träning följt av kval 17:20.

Helgens två race startar 14:20 respektive 16:45 på söndag. Racen streamas live på YouTube

Race 1: https://www.youtube.com/watch?v=EoreCQ0IYlA

Race 2: https://www.youtube.com/watch?v=AfjD7tKNhwA

 

 

Senaste nyheterna