WestCoast Racing till start med tre bilar i TCR UK på Knockhill

Publicerad 8 maj 2018, 10.25 av WestCoast Racing.

Efter succéstarten i TCR UK:S premiärrace på Silverstone kommer WestCoast Racing att fortsätta satsningen med tre bilar när mästerskapet i helgen fortsätter på Knockhill i Skottland.

Engelsmannen Dan Lloyd vann de båda öppningsracen på Silverstone och återvänder till teamet för mästerskapets andra deltävling och han får återigen sällskap av Andreas och Jessica Bäckman.

WestCoast Racing leder både förar- och teammästerskapet efter de två segrarna på Silverstone där Andreas Bäckman var tvåa i det andra racet och Jessica Bäckman tog poäng i båda racen. Dan Lloyd kommer att köra den bil Fredrik Ekblom tävlade med i STCC-tävlingarna på Knutstorp.
– Vårt huvudfokus i år är på STCC men efter den starka starten i TCR UK kände vi att vi inte kunde hålla oss borta från Knockhill, säger James Nixon.  Andreas och Jessica var sugna att fortsätta efter Silverstone och det är värdefull extra tid för dem i bilarna. Dan letar fortfarande efter stöd för att kunna fortsätta i mästerskapet men vi kände det var viktigt att vara på plats i Knockhill för att försvara vår ledning i båda mästerskapen.

Tävlingshelg 2 i TCR UK körs 12-13 maj på Knockhill i Skottland. Mer information på TCR UK officiella hemsida – klicka här

Senaste nyheterna