Stjärnfylld föraruppställning jagar WestCoast Racing-segrar i Macau

Publicerad 18 november 2015, 09.20 av WestCoast Racing.

I helgen avgörs TCR International med en säsongsfinal på den snabba och spektakulära stadsbanan i Macau. WestCoast Racing är på plats i Macau med en stjärnfylld föraruppställning för att avsluta en framgångsrik debutsäsong i TCR International med seger i kalenderns kanske mest prestigefyllda lopp.

Världsmästaren och sjufaldige Macausegraren Rob Huff ansluter till teamet som utöver bilar för ordinarie förarna Gianni Morbidelli och Kevin Gleason också har nya Honda Civic TCR för Rob Huff och kinesiska toppföraren Sunny Wong.

Efter att ha tappat chansen till totalseger i mästerskapet under den näst sista tävlingshelgen i Thailand lägger WestCoast Racing alla kort på bordet för seger mellan barriärerna i Macau. WestCoast Racings TCR teamchef James Rogers Nixon har höga förväntningar inför helgen.
– Jag förväntar mig att Suncity Group Macau Grand Prix blir fantastiskt och utan en mästerskapstitel att köra för är vi helt enkelt på plats för att vinna, säger James. Gianni Morbidelli visade fantastisk fart senaste i Thailand och kör tveklöst för seger i helgen. Kevin Gleason var starkt i Siganpore och kommer också vara en kandidat för segern här. Sen välkomnar vi så klart våra två nya förare i helgen. Sunny Wong vill självklart visa vad han kan göra i vår Honda. Sen har vi så klart Rob Huff. Man kan säga att jag har hört att han är snabb i Macau så han har bara ett enda mål för helgen! Vi kan vänta oss en stor fight inom teamet och vi kan också indirekt komma att spela en roll i hur mästerskapet avgörs i helgen. Jag hoppas bara att den snabbaste föraren tar guldet!

 

Senaste nyheterna