Rob Huff klar för WestCoast Racing i TCR-finalen i Macau

Publicerad 10 augusti 2015, 11.31 av WestCoast Racing.

unnamed

WestCoast Racing förstärker i TCR International med en fjärde bil till säsongsfinalen i Macau som kommer att köras tidigare WTCC-mästaren Rob Huff.

Rob Huff är en välmeriterad touringcar-förare och något av en expert på den snabba och legendariska stadsbanan i Macau. 2012 års WTCC-mästare har vunnit i Macau inte mindre än sju gånger och återvänder nu till Macau som en välmeriterad förstärkning för WestCoast Racing i en fjärde Honda Civic TCR.
WestCoast Racing är självklart stolta att kunna attrahera en tidigare världsmästare och flerfaldig Macauvinnare och en av världens bästa touringcar-förare till teamet vilket ytterligare stärker teamets internationella TCR-satsning.

Gianni Morbidelli och Kevin Gleason har redan levererat flertalet segrar, pallplatser och pole positions i årets TCR-säsong och man är med i fighten om såväl förarmästerskapet som teammästerskapet.

Med Rob Huff i teamet till säsongsfinalen i Macau stärks nu teamet ytterligare.
– Banan i Macau är utan tvekan den mest utmanande banan jag har tävlat på och jag har många bra resultat där, säger Rob Huff. Jag är verkligen glad över att ha blivit inbjuden att köra säsongsfinalen i TCR International i Macau och jag är övertygad om att vi kommer att ha en konkurrenskraftig bil för det här unika eventet. Jag ser också fram emot att bli teamkamrat igen med min vän och långloppsteamkamrat Kevin Gleason som har etablerat sig som en vinnare i TCR i år med WestCoast Racing. Det kommer att bli kul och jag kommer självklart att köra för fler segrar i Macau.

WestCoast Racings TCR teamchef Greger Pettersson är glad att välkomna Rob Huff till teamet.
– Rob Huff är en av världens bästa touringcar-förare idag och det är en glädje att få välkomna honom till vår TCR-satsning och vår fjärde bil i säsongsfinalen i Macau, säger Greger. Det är ett kvitto på hur framgångsrik vår TCR-satsning redan är att vi kan attrahera en förare av Rob Huffs kaliber och han blir ett starkt komplement till Gianni Morbidelli och Kevin Gleason vilket gör oss ännu starkare i Macau.

Senaste nyheterna