God Jul och Gott Nytt År önskar WestCoast Racing

Publicerad 23 december 2014, 15.34 av WestCoast Racing.

WestCoast Racing önskar alla en god jul och ett gott nytt år. Vi vill tacka alla som har varit med och stått bakom och stöttat WestCoast Racing i år.

Vi är stolta över den här säsongen även om vi alltid är med för att vinna. Alla våra förare tog under året full pott, även våra två nya juniorer Philip Forsman och Erik Jonsson stod högst upp på pallen och Fredrik Larsson var vår stora titelutmanare. Fredriks SM-silver är något vi är mycket stolta över.

Nu när det närmar sig jul har vi tänkt ta en stunds avkoppling innan vi återkommer med mer information angående våra planer nästa år. Vi skänker även i år en julklapp till Barncancerfonden som ligger WestCoast Racing väldigt nära hjärtat.
Med vänliga hälsningar från Dick Jönsson Wigroth och WestCoast Racing.

Senaste nyheterna