Kort sammanfattning inför kvalet i Göteborg

Publicerad 6 juni 2014, 12.07 av WestCoast Racing.

Fredrik Larsson var femte och sjätte snabbast på de två testpassen inför kvalet i Göteborg med teamkamraterna Philip Forsman nia respektive sjua och Erik Jonsson elva i båda passen. Utöver några regndroppar har det varit mestadels uppehåll i Göteborg men vädret är ostadigt inför kvalet kl 13:20.

Fredrik Larsson – P5 & P6: 

Det kändes väl så där. Vi är lite för lågt efter tidsmässigt för att det ska kännas helt bra men det är ingen katastrof. Vi testade lite nya inställningar inför det andra passet och det är frågan om det var rätt väg att gå. Nu får vi utvärdera det och se om vi ska ändra tillbaka på något till kvalet.

Philip Forsman – P9 & P7:

Det gick bättre och bättre under passet men jag körde med en hel del marginal för det mesta och provade mig fram. Jag tror nog det kan bli bra det här.

Erik Jonsson – P11:

Det fattas lite för mycket men det tar sig hela tiden. Jag känner att jag fortfarande saknar tid i bilen och vågar inte riktigt lita på den och här behöver man verkligen kunna lita på bilen. Nu ställs det hela på sin spets till kvalet.

Kvalet startar 13:20.

Senaste nyheterna