Besvikelse hos WestCoast Racing efter kvalet

Publicerad 21 september 2013, 10.15 av WestCoast Racing.

Det blev inget lyckat kval för WestCoast Racing på Mantorp och ingen av förarna var nöjda efteråt. En sjätteplats till respektive race blev bästa resultat, Robin Rudholm startar sexa i det första heatet och Richard Göransson startar sexa i det andra. Samtliga förare hade problem med greppet och balansen i bilarna. Nu väntar ett hårt arbete för att hitta mer fart till det första heatet som startar 12:40.

Robin Rudholm, BMW SR #6 – P6 till race 1, P7 till race 2 :

– Jag hade hoppats på bättre än det här. Jag förbättrade mig under kvalet men det gjorde ju också alla andra tyvärr. Vi får förbättra det här till racet. Det är något som vi har missat.

Richard Göransson, BMW SR #5 – P8 till race 1, P6 till race 2:

– Det gick helt enkelt inte fortare än så här och just nu vet jag inte varför. Jag hade bara en massa strul under kvalet och det fungerade inte. Jag är inte nöjd.

Fredrik Larsson, BMW SR #4 – P9 till race 1, P8 till race 2:

– Det var inte alls ett lyckat kval för någon av oss och det kändes inte alls bra i bilen. Det var väldigt svårkört och något har vi uppenbart inte fått till. Vi måste göra något åt det, det här är väldigt surt för hela teamet. Nu kommer det i alla fall att bli åka av till racet och jag kan lova att det blir händelserikt.

Philip Forsman, BMW SR #11 – P11 till race 1 och 2:

– Det här var så där. Jag hade problem att få upp temperaturen i däcken och problem att få fäste. Balansen i bilen kändes inte bra och det verkar som vi har det problemet på alla fyra bilar. Jag är inte helt nöjd kan man säga.

Resultat Q1

Resultat Q2

Resultat Q3

Senaste nyheterna