Träningarna på Mantorp klara – Richard snabbast i första passet

Publicerad 20 september 2013, 17.51 av WestCoast Racing.

De två träningspassen inför finaldagen på Mantorp Park imorgon är körda. WestCoast Racing hade en blandad dag under de två träningspassen men det var ändå förare som var hyfsat nöjda efteråt. Richard Göransson var snabbast i det första testpasset. Fredrik Larsson var med i topp-5 i båda passen trots tekniska problem. Robin Rudholm var direkt med på bra tider och Philip Forsman hade trots en avåkning ändå en bra första träningsdag i STCC.

Richard Göransson – P1 och P8. BMW SR#5
– Jag är ganska nöjd. Vi var snabbast i det första passet och det var inte oväntat att vi skulle vara lite långsammare i det andra. Det känns bra och det kommer att bli en bra dag imorgon. Jag ska se till att ta andraplatsen i mästerskapet totalt.

Fredrik Larsson – P5 och P4. BMW SR #4– Tyvärr hade vi tekniska problem med gasspjället i det första passet som kostade mig varv på banan. I det andra passet gick det gradvis bättre och jag fick till det mot slutet. Vi är inte riktigt där än och har lite jobb att göra inför imorgon för att vara starkare men vi får se. Vi ska nog hitta på något bra känns det som.

Robin Rudholm – P4 och P11. BMW SR #6
– Det började väldigt bra och det kändes som jag inte varit borta från bilen en sekund. Känslan fanns där direkt. Vi ändrade ganska mycket på bilen till det andra passet och det kändes inte riktigt lika bra då men vi vet varför. Jag har en bra känsla i kroppen inför imorgon. Det kommer att bli spännande och det är riktigt, riktigt kul att vara tillbaka och köra igen!

Philip Forsman – P9 och P10, BMW SR #16:
– Jag har inte riktigt kommit in i bilen än och fick brottas en hel del med den idag. Känslan är inte riktigt där än men det känns att det finns där. Tyvärr åkte jag av i andra passet vilket inte är helt optimalt. Bättre idag än imorgon i alla fall.

Imorgon lördag startar kvalet 09:00. Första racet startar 12:40 0ch det andra racet startar 15:25.

Resultat, STCC träning 1 Mantorp

Resultat, STCC träning 2 Mantorp

Senaste nyheterna