Göransson tredje snabbast – bra testdag på Knutstorp

Publicerad 17 april 2013, 19.12 av WestCoast Racing.

Richard Göransson hade tredje bästa tid när den andra testdagen för STCC kördes på Ring Knutstorp. BMW Dealer Team-föraren hade en effektiv testdag och var nöjd efteråt.
– Det är kul att vara tillbaka på Knutstorp och det här var en bra dag med mycket testarbete, säger Richard. Det är extra kul att ha tredje bästa tid när vi inte körde så mycket på tider idag. Imorgon laddar vi om.

Göranssons BMW Dealer Team-kollega Fredrik Larsson hade femte bästa varvtid och även han var nöjd med dagen.
– Vi har gjort det vi skulle göra idag och det känns bra, summerar Fredrik. Det känns som vi har mycket fart och det är skönt att vara tillbaka i bilen igen. Vi är tre bra förare så vi hinner testa och jämföra mycket på en sådan här dag.

Robin Rudholms dag inleddes med att han bekräftades som ny förare i ett nytt samarbete mellan WestCoast Racing och Xlander Racing. Därefter var det dags för honom att fortsätta testandet och han hade tionde bästa tid.
– Idag har vi testat en väldigt mycket olika grejer och det känns faktiskt väldigt bra. Prio idag låg på att få ut så mycket info som möjligt av varje varv och varvtider var aldrig en prioritet. Vi är tre bra testförare i teamet så det blir väldigt konstruktiva dagar och nu ser jag fram emot imorgon då vi kan ladda på lite mer, sammanfattar Robin.

STCC-testerna avslutas på Knutstorp imorgon.

Senaste nyheterna