Förberedelser för säsongen

Publicerad 20 mars 2013, 08.44 av WestCoast Racing.

Med drygt en månad kvar till säsongsstart, som sker 3-4 maj på Ring Knutstorp i Skåne, är förberedelserna i full fart i Halmstad för årets säsong. Satsningen är inte klar i alla sina detaljer men planen är att inom kort kunna berätta mer.

Just nu förbereds bilarna för det första försäsongstestet som är på Knutstorp 16-18 april. Bland annat har bil # 4, som körs av Richard Göransson, förberetts och motorn har renoverats och lyfts i bilen.

Richard Göransson har också hunnit åka till Frankrike och Circuit de Ledenon där han gjort ett utvecklingstest för Solution F i deras testbil. Ett filmat in-car varv från det testet finns att se på vår Facebooksida.

Ytterligare förberedelser pågår för fullt och förhoppningsvis kan vi presentera våra planer för årets STCC-säsong inför försäsongstestet på Ring Knutstorp i mitten av april.

Senaste nyheterna