WestCoast Racing bjuder in fans till TTA-premiären

Publicerad 9 maj 2012, 13.47 av WestCoast Racing.

I helgen startar ett helt nytt racingmästerskap i Sverige, TTA – Elitserien i Racing. Efter ett hårt arbete över vintern är det äntligen dags för världspremiären av TTA. Med rätt sportsliga förutsättningar och spektakulära racerbilar körda av Sveriges absoluta racingelit är vi stolta att öppna portarna för TTA – Elitserien i Racing och dess supportklasser.

WestCoast Racing deltar under premiärhelgen med totalt fem bilar. BMW Dealer Team WCR med Richard Göransson och Fredrik Larsson kör i TTA – Elitserien i Racing där även Martin Öhlin och Andreas Ebbesson kör varsin bil för WestCoast Racing. I Swedish GT kör Chris Midmark och Anders Holmberg i en BMW M3 GT4.

Eftersom det är premiär av något helt nytt och vi vill ge våra fans ett extra stort tack för allt stöd slår vi i helgen upp portarna på extra vid gavel. Vi har entrébiljetter till lördagens race på Gelleråsen utanför Karlskoga som vi nu vill lotta ut till våra fans.

Det enda vi kräver av dig är att du går in på vår Facebooksida, www.facebook.com/westcoastracing, och gillar den här nyheten. På torsdag kväll gör vi en dragning bland alla som gillat den här nyheten på vår Facebooksida och meddelar via Facebook de i dubbel bemärkelse lyckligt lottade som har en entrébiljett till premiären av TTA – Elitserien i Racing att hämta ut på Gelleråsen.

Varmt välkomna till Gelleråsen och en helt ny spännande racingsäsong önskar WestCoast Racing.

  • Birgitta Genberg

    Lycka till!!

Senaste nyheterna