Martin Öhlin laddar upp med enduro

Publicerad 8 september 2011, 15.47 av WestCoast Racing.

Martin Öhlin laddar upp inför STCC-helgen på Ring Knutstorp genom att inleda träningen inför vinterns enduroutmaning. Han har precis köpt sig en GasGas 250 och har nu inlett träningen inför Gotland Grand National i november som blir det första av flera planerade enduroinhopp i vinter.
– För att få igång och hålla i körglädjen spelar det ingen roll vad man kör bara man ser till att köra mycket. Enduro är grym uppladdning inför STCC-helgen på Knutstorp som jag tror blir en intressant helg, säger Martin.

Martin Öhlin hade en stark helg i Danmark där han var en av helgens bästa poängplockare och också tog sin första pallplats i STCC. Men den skulle egentligen ha kommit bra mycket tidigare, redan i säsongens andra tävlingshelg på Ring Knutstorp låg Martin på en tredjeplats och var på väg ikapp tätduon när han blev vänd ut på det sista varvet.
– Jag har inte glömt bort det och vem som hjälpte till att vända runt mig på Knutstorp sist, hälsar Martin. Den pallplats som jag blev bestulen på då ska jag ta tillbaka. Vi vet att Knutstorp är en bra bana för oss och jag kommer vara tränad och laddad.

Dick Jönsson Wigroth ser bara positivt med att ha förare som är igång och tror Martin Öhlin kan ha en bra STCC-helg.
– Det är ju bra att de håller igång och har något att göra, skrattar han. Martin gjorde ett väldigt bra jobb i Danmark och i våras imponerade han på Knutstorp. Han kommer ha goda chanser att vara på pallen igen och ta den pallplats han skulle ha haft redan då.

Senaste nyheterna