Blandad testdag för WestCoast Racing

Publicerad 11 augusti 2011, 19.45 av WestCoast Racing.

WestCoast Racing avslutade testdagen på Gelleråsen i Karlskoga med blandat resultat. Richard Göransson var som väntat med i toppen hela dagen och hade till sist med sjätte bästa tid totalt efter att under eftermiddagen gått igenom olika inställningar inför racet i helgen.
– Vi är nöjda med dagen, säger Richard. Vi fick inte till sista kvalsimuleringen men vi är med. Vi har som vanligt en bra racepace och det känns som vi har hittat rätt inför helgen. Målet är självklart seger.

Martin Öhlin hade en problemfylld testdag efter att han blev stillastående under hela eftermiddagspasset med misständningar i motorn.
– Det var inget vidare, konstaterar Martin. Motorn misstände hela eftermiddagen och vi tvingades stå i garaget istället. Det var synd, vi hade haft nytta av eftermiddagspasset men hellre att det händer nu än i helgen. Vi fixar till det här och kommer tillbaka imorgon.

Resultat, STCC-testet Karlskoga:
1 Fredrik Ekblom, Volkswagen 1:07.756
2 Tommy Rustad, Volvo +0.130
3 Patrik Olsson, Volkswagen +0.202
4 Rickard Rydell, Chevrolet +0.268
5 Jan ”Flash” Nilsson, BMW +0.326
6 Richard Göransson, BMW +0.330

15 Martin Öhlin, BMW +1.442

Senaste nyheterna