Mästerskapsledning inför Anderstorp

Publicerad 5 augusti 2011, 09.36 av WestCoast Racing.

Det är ny tävlingshelg i Swedish GT och WestCoast Racing kommer dit med en ledning i både team- och förarmästerskapet efter de två senaste segrarna. På Anderstorp är det återigen Fredrik Lestrup och Fredrik Larsson som ska köra teamets BMW Z4 GT3, de vann för två veckor sen i Falkenberg och mästerskapsledande Fredrik Lestrup ser fram emot helgens race.
– Det ska bli kul att köra på Anderstorp, en av de bästa banorna vi har i Sverige och det är extra roligt att köra tillsammans med Fredrik Larsson, säger han. Det gick som väntat bra i Falkenberg och målet är självklart att utöka ledningen i mästerskapet inför sista tävlingshelgen på Knutstorp och det görs ju bäst med en seger. Det kommer inte bli lätt, Audibilarna är snabba på Anderstorp men jag ser fram emot helgen!

Fredrik Larsson ska köra sitt andra race i mästerskapet och efter segern på hemmabanan i Falkenberg ser han också fram emot en ny tävlingshelg med WestCoast Racing och Fredrik Lestrup. Liksom teamkollegan Lestrup ser han ett självklart mål framför sig.
– Det är bara seger som gäller! Auditeamen är tätt bakom oss och kommer vara snabba på Anderstorps långa raka men förhoppningsvis kan vi ta igen det i kurvorna. Det ska bli riktigt kul att fortsätta samarbetet med WestCoast Racing och Fredrik Lestrup, vi kommer till Anderstorp i ledning och ska lämna Anderstorp i ledning, säger Fredrik Larsson.

Swedish GT kör tre testpass under fredagen: 09:00, 11:00 och 15:00.

På lördag är det kval 10:30 och det en timme långa racet startar 13:45.

Senaste nyheterna