Uppdaterat bildgalleri med BMW Z4 GT3

Publicerad 30 juli 2011, 12.09 av WestCoast Racing.

Under sommaruppehållet i STCC har WestCoast Racing inte slagit av på takten utan på allvar kommit igång med årets GT-program. Ytterligare två race i svenska GT-ligan har körts med två segrar, Fredrik Lestrup och Lars Stugemo vann på Mantorp och Fredrik Lestrup och Fredrik Larsson vann på Falkenberg. Fredrik Lestrup leder nu mästerskapet med två race kvar att köra.

Dessutom har teamet hunnit med att debutera i tyska GT Masters där Fredrik Lestrup och Lars Stugemo körde två race på Nürburgring. En se och lära helg där Fredrik Lestrup hann visa att WestCoast Racing har fart för toppen även i det här stenhårda mästerskapet med en femte bästa varvtid i det andra racet.

Bildgalleriet är nu uppdaterat med bilder från dessa helger. WestCoast Racings normala bildleverantör är Mediaempire Sthlm AB som är med och tar bilder från samtliga STCC-helger. Till GT helgerna har vi fått hjälp av några andra fotografer.

På Mantorp Park fotograferade Martin Palm och Thomas Granbacka åt teamet. Se ett urval av Thomas Granbackas bilder från Mantorp Park här och Martin Palms Mantorp-bilder här. På Nürburgring fotograferade Mikael Tengt åt teamet, ett urval av hans bilder kan ni se här. Christoffer Ahlin fotograferade på Falkenberg och hans bilder kan ni se genom att klicka här.

Nästa tävlingshelg är Swedish GT på Anderstorp 6-7 augusti. Helgen därefter är STCC åter för andra halvlek med start i Karlskoga 12-13 augusti.

Senaste nyheterna