Champion Watches och WestCoast Racing i nytt samarbete

Publicerad 21 juni 2011, 13.46 av WestCoast Racing.

Champion Watches har inlett ett två år långt samarbete med WestCoast Racing och blir därmed officiell sponsor av teamet. Ett flertal spännande projekt är planerade och teamchef Dick Jönsson Wigroth ser fram emot det nya samarbetet.
– Det här är ett roligt samarbete där jag tror att Champion Watches sportiga profil kommer att passa väldigt bra ihop med WestCoast Racing och motorsport, säger han. Vi välkomnar Champion Watches till WestCoast Racing och ser fram emot spännande år tillsammans.

WestCoast Racing har redan fått en klocka designad åt teamet baserad på en av Champion Watches modeller. Champion Watches erbjuder den aktiva individen sportiga kvalitativa klockor till ett attraktivt pris. Inspirationen hämtas från extremsportens värld där äventyrlighet, mod och engagemang är centrala värdeord.
– Champion Watches är ett modernt sportigt klockmärke som vill stödja extremsportens värld. Att sponsra WestCoast Racing, ett av Sveriges mest meriterade racingteam, var ett naturligt val för oss, säger Ayad Al Saffar, VD för KIN Group.

Den designade klockmodellen RoadJet finns tillgänglig i rostfritt stål och i gummi på Ur & Penns butiker och på uropenn.se. Priset är 1 399 kr (ord. Pris 2 798 kr) respektive 1 149 kr (ord. Pris 2 298 kr)

Senaste nyheterna