Pole position och bra träningsdag

Publicerad 14 maj 2011, 08.41 av WestCoast Racing.

Det blev en bra fredag för både Martin Öhlin och Fredrik Lestrup.

Martin Öhlin kom till Anderstorp för fredagsträningarna i svenska GT-serien och hade ett bra träningspass i Z4:an när inkörningen av den helt nya och uppdaterade bilen fortsatte. Allting visade sig fungera och Martin kunde börja sätta lite tider. Magnus Öhman var också med och testade under dagen. Det var lite problem med mycket trafik på flera varv och dessutom omväxlande väder men överlag en bra testdag. Bra start på helgen fast Martin kom lite sent till Anderstorp efter att ett flyg från England blev inställt på torsdagen.

I Tyskland befinner sig Fredrik Lestrup som kommer ta över ratten i Z4:an i de flesta GT-race. Men den här helgen kör han MINI Challenge på Sachsenring och det har börjat bra. Efter andra bästa tid på fredagsträningen tog Lestrup sin första pole position för säsongen och har bästa utgångsläge inför racet som körs vid 17-tiden ikväll.

Richard Göransson fortsätter vila upp sig hemma i Örebro och är i full gång med sin rehabilitering som just nu består av vila och åter vila. I början av nästa vecka kommer vi ha lite mer information om hur Richard mår just nu.

Ytterligare träningspass idag på Anderstorp väntar. På söndag kommer vi att rapportera från kval och race på Anderstorp här på hemsidan, Twitter och Facebook.

Senaste från teambloggen