WestCoast Racing i GT-debut på Anderstorp

Publicerad 12 maj 2011, 20.34 av WestCoast Racing.

I helgen är det säsongsstart för WestCoast Racings GT-program. På Anderstorp inleder Svenska GT-serien Swedish Racing League sin säsong och WestCoast Racing är på plats med en helt nybyggd BMW Z4 GT3.
– Äntligen är det även dags för vårt GT-program i år, säger Dick Jönsson Wigroth. Det har varit enormt mycket arbete ända fram tills igår med att få klart bilen som är helt ombyggd för i år. Det här blir ett första test av bilen efter ombyggnaden, vi vet att den är snabb och ser fram emot att premiärköra den på Anderstorp.

Bilen kommer den här helgen att köras av Martin Öhlin tillsammans med Magnus Öhman som delar bilen i det en timme långa racet. Magnus Öhman var en av förarna för WestCoast Racing i 12-timmarsracet i Ungern i höstas. Martin Öhlin som hade en stark helg på Ring Knutstorp laddar nu om för ny racehelg i en ny bil.
– Det har gått bra de flesta gånger jag kört Z4 så jag hoppas det kommer flyta på bra den här gången också, säger Martin som ifjol slutade fyra totalt i 24-timmarsloppet på Nürburgring. Jag ser fram emot en kul helg i en häftig bil. Om bilen går lika bra som bakvingen är stor kommer det nog att bli väldigt bra, skrattar Martin.

Mer information om helgen finns på www.swedishracing.se. Preliminärt tidsschema för helgen finns på http://www.swedishracing.se/anderstorp-14-15-maj.

Senaste nyheterna