WestCoast Racing ersätter inte Richard Göransson

Publicerad 28 april 2011, 13.47 av WestCoast Racing.

Richard Göransson kommer inte att ersättas i de race han blir borta från STCC. WestCoast Racing har tillsammans med sina partners utvärderat situationen och anser att Richard Göransson är oersättlig i dagsläget. Teamet kommer nu att lägga mer fokus på Martin Öhlins debutsäsong i STCC och förbereda sig för Richard Göranssons comeback.
– Vi väljer att parkera Richards bil tills han är redo att komma tillbaka och det gör vi av tre skäl, säger Dick Jönsson Wigroth. Först och främst är det av respekt för Richard. Nummer 1 tillhör honom och ingen annan och vi anser inte att Richard Göransson kan ersättas av någon annan förare i dagsläget. För det andra vill WestCoast Racing alltid ge sina förare och oss själva de bästa förutsättningarna och det anser vi inte att vi kan ge till en inhoppare i det här läget. För det tredje vill vi nu ge Martin Öhlin all support som vi kan i hans debutsäsong i STCC. Hans insats i Danmark kom i skymundan men vi imponerades av hans andra race och det kommer vi nu att bygga vidare på.
 
WestCoast Racing kommer även att utöka sin GT-satsning med bland annat en full säsong i svenska GT-serien samt ytterligare ett par race i Europa med teamets nybyggda BMW Z4 GT3. WestCoast Racing kommer till start med Martin Öhlin i STCC-tävlingarna på Ring Knutstorp 6-7 maj.

  • Richardljunggren

    Tjenare mors Richard studsa 2 studs i sandfållan innan den stora smällen bom hoppas återhämtningen går fint mvh Richard…

Senaste nyheterna