Stark uppkörning av Martin Öhlin

Publicerad 23 april 2011, 22.08 av WestCoast Racing.

Martin Öhlin stod för helgens uppkörning när han från 16:e startruta körde upp sig till en sjundeplats med fart för mer. Martin Öhlin tog fyra platser redan i starten och avancerade sedan stadigt i racet.
– Det var kul att köra race och bilen var helt fantastisk i det andra racet, säger Martin. Jag kände mig helt hemma och det var skönt att kunna göra lite revansch från första racet.

Martin startade 12:a i helgens första heat men hamnade fel i starten och tappade ett par platser. Han var på väg upp igen när han tvingades bryta med trasig hjulupphängning.
– Det är mycket intryck från min första STCC-helg. Ett är att jag måste kvala bättre för att inte starta så långt bak men vi visade att farten finns i race 2. Men först och främst hoppas jag nu att Richard snabbt blir bättre, det var en otäck olycka och jag hoppas han snart är på benen igen, avslutar Martin.

Dick Jönsson Wigroth gladdes åt Martin Öhlins uppkörning i det andra heatet efter en annorlunda tävlingshelg för teamet.
– Det blev en annorlunda helg för oss men vi lämnade tydliga styrkebesked i racen, säger Dick. Richard gjorde ett fantastiskt första race och Martin var lika stark i det andra racet. Helgen blev inte som vi tänkt oss med Richards olycka men Martin gjorde en stark avslutning åt oss.

Senaste nyheterna