Regerande mästaren redo för säsongsstart

Publicerad 20 april 2011, 19.19 av WestCoast Racing.

Försäsongen är officiellt avslutad. WestCoast Racing gjorde idag sitt sista försäsongstest inför årets STCC-premiär. Fyrfaldige mästaren Richard Göransson avslutade teamets testdagar i Danmark och det är en glad regerande mästare som sammanfattar sin sista testdag inför säsongstarten. En testdag som kördes i strålande vårväder.
– Vi är väldigt glada att vi tog tillfället att köra de här två testdagarna på Jyllandsringen, säger Richard. Vi har nött på ordentligt och känner oss rejält genomarbetade. I helgen ser vi var vi står men vi kommer ha ett bra utgångsläge.

En avslutande snurrning ut på start- och målrakan påverkade inte Richards goda humör.
– Jag har försökt förklara för teamet att det var en avslutande showsnurr för att sätta punkt för en bra och rolig dag men de vill inte riktigt tro på mig, skrattar han. Vi får diskutera det vidare under teammiddagen ikväll som blir en trevlig avslutning på försäsongen och bra uppladdning inför helgen. Imorgon är det vilodag och sen är det äntligen dags för säsongsstart!

Säsongen inleds med träning och kval på långfredagen följt av warm-up och säsongens två första race på påskafton. Information med tidsschema, sändningstider, startlistor och mycket mer publiceras på westcoastracing.se under morgondagen.

Senaste nyheterna