Martin Öhlin nöjd efter danskt genrep

Publicerad 19 april 2011, 21.56 av WestCoast Racing.

Martin Öhlin är nu redo för STCC-premiären i helgen. På Jyllandsringen i Danmark genomförde han sitt genrep i perfekt vårväder och han är nöjd inför säsongsstarten.
– Vi har testat igenom det mesta nu och har en bra grund att utgå från på fredag, säger Martin. Det känns framför allt som vi har en bra race set-up och det känns skönt att det nu äntligen startar.

Genrepet på Jyllandsringen var ett av två officiella testdagar och det var Martins sista testdag innan han på fredag kör första officiella träningspasset i STCC följt av kval och två race på lördagen.
– Det ska bli fruktansvärt kul, på något annat sätt kan jag inte beskriva det. Det här blir bara roligare och roligare och vi har haft bra testdagar under försäsongen och samtidigt haft kul tillsammans. Jag har kommit in perfekt i teamet och nu återstår bara lite finlir att få till så är vi där.

I fjol körde Martin för första gången på Jyllandsringen, då i Carrera Cup och trots att han inte kört på banan tidigare stod han på pallen. Martin vill inte utlova specifika resultat till helgen men låter lugn och säker inför sin STCC-debut.
– Jag kommer att vara bra med, motståndet är så klart det tuffaste jag har mött men det ser jag fram emot. Vi har hittat en bra grund och nu är jag sugen som tusan. Det är dags att sätta igång!

Richard Göransson har ikväll anlänt till Danmark och kommer imorgon onsdag att köra sitt testgenrep inför STCC-starten. STCC startar på fredag och säsongens två första STCC-race körs på lördag.

Senaste nyheterna