WestCoast Racings förare i täta BMW-dueller

Publicerad 15 april 2011, 15.17 av WestCoast Racing.

Aldrig hittills i år har däckskriken varit så höga och närkontakterna så många som i går.
Richard Göransson, Martin Öhlin och WCR:s senaste tillskott Fredrik Lestrup körde gokart mot hårt motstånd i Hammarby Sjöstad.

Det var BMW-kunder som fick visa vad de gick för mot de tre välmeriterade förarna. Fredrik Lestrup och Richard Göransson satte exakt likadana varvtider medan Martin Öhlin hävdade att han inte vill stressa fram resultat utan arbeta sig mjukt och säkert in i rollen som toppförare.

Alla tre WestCoast Racing-förarna hävdade dock att de tog hem slutsegern i den prestigefyllda tävlingen. Vilka av de två som ljuger ska vi låta vara osagt, men sant är att evenemanget var mycket lyckat och uppskattat av alla närvarande.

Senaste nyheterna