Nyttiga testdagar på Ring Knutstorp

Publicerad 5 april 2011, 16.33 av WestCoast Racing.

Två nöjda förare vänder hem från Ring Knutstorp och två bra testdagar i Skåne. Trots regnväder under andra testdagen blev det mycket gjort. Fyrfaldige mästaren Richard Göransson är nöjd med hur testsäsongen har inletts.
– Nu är vi installerade och igång, säger Richard. Det har varit två bra dagar där vi även fått chansen att jobba ihop oss i teamet med gamla och nya mekaniker. Det blev också en bra dag trots regnet, vi fick chansen att finjustera regninställningarna och testa lite nya idéer. Det är skönt att vara på banan igen och nu är jakten på det femte guldet igång!

Efter de första två testdagarna med WestCoast Racing och i STCC-BMW:n är Martin Öhlin full av nya idéer för nästa veckas tester.
– Det här har varit väldigt lärorikt, konstaterar Martin. Det har varit suveränt att ha Richards data att jämföra med och jag har fått mycket nya idéer. Jag har kunnat prova mycket olika grejer och vi har mer att testa nästa vecka. Det har fungerat väldigt bra ihop med teamet och det har helt enkelt varit superkul!

WestCoast Racing fortsätter nu förberelserna på hemmaplan resten av veckan innan en intensiv testvecka väntar veckan därpå.

Senaste nyheterna