Shakedown på Knutstorp inleder intensiv testperiod

Publicerad 31 mars 2011, 08.38 av WestCoast Racing.

Idag är WestCoast Racing på Ring Knutstorp för årets första test. Det är shake-down som står på dagens agenda, ett första test för året för att se att allting fungerar. Det här blir första bankörningen för WestCoast Racing och utöver installationstester kommer även en del övrigt arbete att utföras på bilarna.

För Martin Öhlin är det här första gången sedan Karlskoga förra sommaren som han kommer köra STCC-bilen, BMW # 66, som han ska debutera i STCC med i år. Fyrfaldige mästaren Richard Göransson är åter på asfalt efter sina rallyäventyr i vintras.

Efter dagens test följer en intensiv testperiod för teamet de närmsta två veckorna med tester i Sverige och Danmark, allt för att förbereda en ny jakt på STCC-titlarna.

  • Anders Thorssell

    Kul att ni är igång! Lycka till!

Senaste nyheterna