Richard Göransson prisad på Bilsportgalan

Publicerad 31 januari 2011, 11.06 av WestCoast Racing.

I lördags anordnades den årliga bilsportgalan, denna gång i Uppsala, där Svenska Bilsportförbundet delar ut priser till säsongens vinnare. WestCoast Racings Richard Göransson befann sig självklart på plats och tog där emot priset som Årets racingförare 2010 och självklart också guldmedaljen för STCC-segern 2010.
– En guldmedalj är det finaste kvittot på en fantastisk säsong, konstaterade Richard Göransson. 2010 var ett speciellt år på många sätt och den här guldmedaljen kommer att ha en speciell plats i min samling. STCC-titeln 2010 var en riktig teamseger på alla sätt och jag vill än en gång tacka hela WestCoast Racing. Vi hade en fantastisk säsong!

För Richard Göransson väntar nu närmast Svenska Rallyt nästa vecka innan han tillsammans med WestCoast Racing sätter igång planeringen för STCC 2011 där WestCoast Racing på nytt gör en tvåbilssatsning. Richard Göransson och WestCoast Racing har nyligen kommit överens om ett treårskontrakt.

Senaste nyheterna