Mer Z4-tester på Mantorp

Publicerad 22 september 2010, 21.44 av WestCoast Racing.

Idag var det dags för mer tester av Z4:an på Mantorp. Det var officiell testdag i STCC på Mantorp och WestCoast var på plats med två bilar. Utöver Richard Göranssons BMW 320 Si hade vi även möjlighet att köra Z4:an. Det blev en ordentlig testdag för Richard som körde båda bilarna under dagen. Mest körning blev det i Z4:an där det förutom fortsatt arbete att lära sig bilen också testades diverse däck.

Imorgon väntar nya tester med nya förare i Z4:an och på fredag är det en hel dags test för Richard i STCC-bilen. Richard Göransson körde för övrigt drygt två timmar i STCC-bilen och hann med att notera fjärde bästa tid, bra förberedelse inför testet på fredag och STCC-finalen nästa lördag.

Senaste från Z4-bloggen