Martin Öhlin på Silverstone

Publicerad 21 augusti 2010, 08.19 av WestCoast Racing.

Igår fredags kördes det första träningspasset i Carrera Cup UK på Silverstone med totalt 25 startande. Martin körde sina två första pass på Silverstone och lyckades bra med 12:e bästa tid och hade tredje bästa tid i klassen.
– Bilen fungerar bra men det finns mer att göra för att hämta mer tid, berättar Martin. Vi kan åka ännu fortare men jag håller på att lära mig banan, jag tappar fortfarande en del tid i framför allt första sektorn men det kommer. Det var en bra första dag och med lite mer jobb kommer vi hitta mer tid.

Båda träningspassen inleddes på en blöt bana och vädret på Silverstone ser lika ostadigt ut för resten av helgen. Under lördagen körs kvalet och sen körs de två racen på söndag. Martin förbereder sig nu för resten av helgen.
– Det enda vi vet om vädret är att det blir som idag, det vill säga vi har ingen aning om vad som väntar, ler Martin. Vi laddar om för kval nu och så får vi se hur långt det bär.

Senaste nyheterna