Följ Richard Göransson i mobilen

Publicerad 18 augusti 2010, 11.25 av WestCoast Racing.

Om du har en iPhone har du nu fått ett nytt sätt att följa WestCoast Racing-föraren Richard Göransson. En officiell Richard Göransson-app till iPhone finns nu att ladda ner och Richard Göransson är därmed en av de första racerförarna i världen med en egen app till Apples storsäljande mobiltelefon.
– Jag ville öka tillgängligheten för fans att följa mig och min racingkarriär, säger Richard. Jag är själv ett stort fan av iPhone och det här kändes som både något kul och nytt.

I applikationen kan man nu se alla de senaste nyheterna från Richard Göransson inklusive hans twitterfeed. Det finns möjlighet att diskutera med Richard och andra i en gästbok och se hans kalender, bilder och videos. Richard utesluter inte heller att det blir fler nyheter i appen framöver.
– Jag fick idéen efter 24-timmars på Nürburgring där vi bland annat hade en särskild Twitterfeed som uppdaterades under hela helgen. Trots att jag själv var fullt upptagen med att köra blev Twittern väldigt uppdaterad. Tillsammans med regelbundna uppdateringar på hemsidan kunde vi ge alla som inte kunde vara med på plats mycket info om racet och allt runt omkring. Det uppskattades av många och det hoppas vi nu kunna spinna vidare på framöver med den här appen, och även göra det hela tillgängligt via mobilen.

Appen som är utvecklad av appalize.com hittas i Apples AppStore genom att söka på STCC eller Richard Göransson.
Direktlänk: http://itunes.apple.com/app/richard-goransson-racecar/id386156343?mt=8

Senaste nyheterna