Bra mästerskapshelg för Martin Öhlin

Publicerad 10 juli 2010, 17.13 av WestCoast Racing.

Trots två tuffa race blev det en bra mästerskapshelg för Martin Öhlin i Falkenberg. Han lämnar Falkenberg med en utökad tredjeplats i sammandraget.
– För mästerskapet blev det här bra, vi är trea i mästerskapet och luckan ökade nedåt vilket vi får vara nöjda med, konstaterade Martin.

I det första racet blev det en tredjeplats efter att Martin kört i lite av ett ingenmansland hela racet. I lördagens race startade han femma och gjorde till skillnad från fredagen en bra start. Han fastnade dock på utsidan i chikanen och tappade två platser – två platser han kunde ta tillbaka i slutet av racet.
– Jag kom helt fel i starten men kunde kämpa mig tillbaka. Jag fick avvakta lite efter det och det blev som det blev. Racet blev i alla fall bra för mästerskapet och nu laddar vi om för Karlskoga, avslutade han.

Kommentarer inaktiverade.

Senaste nyheterna