Tuff start i Göteborg för Martin

Publicerad 5 juni 2010, 12.51 av WestCoast Racing.

Martin Öhlin fick en tuff start på dagen i Göteborg. Martin Öhlin låg fyra i kvalet slutskede när han på det sista varvet tappade kontrollen i den snabba chikanen på baksidan och slog in i muren. Martin klarade sig utan skador men med bilen var det desto värre. Skadorna var så pass omfattande att man ej hann reparera till starten.

Istället valde teamet att hyra en tre år gammal bil med vilken Martin startade från sista plats. Han stod där för en riktig kämpainsats och på den trånga banan där det är närmast omöjligt att köra om tog sig Martin upp till en niondeplats. Han hann också med att sätta sjätte bästa varvtid i racet och startar nu sexa i det andra racet senare i eftermiddag.
– Vi biter ihop och kämpar, vi har inte gett upp och det här kan bli viktiga poäng som vi räddar just nu, säger Martin.

Det är oklart om man hinner reparera den ordinarie bilen till det andra racet.

Senaste nyheterna