Laddade förare redo för slutspurten

Publicerad 12 augusti 2009, 17.33 av WestCoast Racing.

Fem veckor har gått sedan senaste STCC-racet där det blev en seger, en ytterligare pallplats och ännu en teamseger för WestCoast Racing. Nu är det dags igen och i helgen väntar Gelleråsen utanför Karlskoga där Robin Rudholm vann dubbelt i våras.

Robin har tillsammans med Richard Göransson varit och testat med teamet på Knutstorp i veckan och ser fram emot att återvända till racerbilen.
– Det var bra med ett test nu så man kunde slipa bort lite rattrost och komma igång efter semestern, berättar Robin. Nu känns det kul att komma igång igen och ta itu med säsongens slutspurt. Jag ser verkligen fram emot det, av de fyra banorna som återstår är tre av dem mina favoritbanor. Det gick ju bra sist i Karlskoga och vi kommer att vara snabba där igen.

Richard Göransson ser också fram emot att komma igång igen. Richard som inledde sin semester med dubbla klassegrar i VLN-racet på Nürburgring vann och kom trea i de två racen i Falkenberg och känner att han är på gång nu.
– Säsongsavslutningarna är min styrka så jag längtar verkligen till det här, säger Richard. Det är riktigt kul och jag är så jäkla på. Karlskoga har vi bra koll på, både jag och Robin var snabba där sist och det är ett väldigt bra upplägg på slutspurten. Alla fyra banor som återstår är banor där jag är stark , avslutar Richard som har lägst odds hos spelbolagen till helgens race.

I den senaste filmen guidar Richard ett varv runt Gelleråsen och Richard och Robin säger mer om deras tankar inför helgens race.

Senaste nyheterna