Blött men upptorkande på Falkenberg

Publicerad 11 juli 2009, 10.04 av WestCoast Racing.

Morgontestet i Falkenberg inleddes på en blöt bana som sen torkade upp under det 45 minuter långa testet. WestCoast Racing var bra med på den blöta banan och Richard Göransson var klart snabbast när det var blött. Efter det avvaktade man i depån och gjorde bara några testvarv på slicks när banan torkade upp mot slutet. Richarde hade åttonde bästa tid på testet.
– Det känns jäkligt bra, i regnet var vi klart snabbast och bilen känns väldigt lättkörd. Jag ser fram emot kvalet, sa Richard.

Robin Rudholm tyckte också bilen kändes bra i regnet men spenderade sen slutet av testet i depågaraget där man bytte en generator i bilen. Robin hade 16:e bästa tid efter att bara ha kört när banan var blöt.
– Jag tycker det känns bra, bilen känns lika bra som på testet i torsdags och det ska bli kul med kval, tyckte Robin.

Senaste nyheterna