Det är dags att leverera

Publicerad 24 juni 2009, 10.16 av WestCoast Racing.

Nu till helgen tar Ring Knutstorp i Skåne emot STCC-teamen och WestCoast Racing ser fram emot helgens tävlingar. Två lätta bilar, två hungriga förare och ett revanschssuget team gör att teamchefen Dick Jönsson-Wigroth ser fram emot en ny tävlingshelg.
– Det här blir en bra helg. Vi har förutsättningarna och det är dags för oss att leverera igen, säger Dick vars team har vunnit hälften av årets race. Vi ska ta så jäkla mycket poäng det är möjligt att ta, det är vad den här helgen handlar om.

Robin Rudholm har tagit två av teamets tre segrar den här säsongen. Han känner sig mer än redo för en ny racehelg på en bana han betecknar som en av sina favoritbanor.
– Jag överlåter ordkampen till mina förarkollegor och koncentrerar mig på helgens jobb, säger Robin. Vi var snabbast på testet här förra veckan, bilen känns riktigt bra inställd och jag ser fram emot en klockren lördag på Ring Knutstorp.

Richard Göransson ser också fram emot att lägga nya segrar till sitt säsongsfacit och låter rejält laddad.
– WestCoast Racing har otroligt bra förutsättningar för en bra tävlingshelg, menar Richard. Det ser bra ut inför helgen, det kommer att bli varmt, vi har lätta bilar och Knutstorp är vi alltid snabba på. Om vi sköter våra kort rätt kommer vi ta ikapp mycket i båda mästerskapen och jag kan lova att jag är grymt körsugen.

Se också senaste filmen där förarna pratar mer om sina tankar inför Ring Knutstorp samt följ med Robin Rudholm ett varv runt Ring Knutstorp.

Senaste nyheterna