WestCoast effektiva på Ring Knutstorp

Publicerad 16 juni 2009, 17.56 av WestCoast Racing.

Om lite drygt en vecka är det dags för STCC-race på Ring Knutstorp. WestCoast Racing förberedde sig genom att på tisdagen tillbringa en testdag på banan med båda bilarna och förarna. Det blev ännu ett effektivt test utan avbrott och med mycket arbete gjort. På väg hem från Knutstorp sammanfattade Robin Rudholm en testdag han var mycket nöjd med.
– Vi har kunnat testa oavbrutet från start till målflagg och jag tycker vi är väl förberedda och taggade för racet nu, säger Robin. Det känns som vi har hittat en bra grund för bilen.

Richard Göranssons chefsingenjör Daniel Rahm summerade också en effektiv testdag och tycker man fått ut mycket av dagen på Knutstorp.
– Vi har kunnat testa lite olika varianter och kört utan avbrott, berättar Daniel. Richards bil har vi fått till riktigt bra och Robins bil gick som tåget hela dagen. Av de tider vi kunde notera var vi med i topp hela tiden och vi är nöjda med dagen.

Som nästa steg i förberedelserna inför Ring Knutstorp ska teamets båda bilar testas i Öhlins skakrigg nästa vecka. Därefter är det racedags på Ring Knutstorp.

Senaste nyheterna