Filmen från Mantorp Park

Publicerad 4 maj 2009, 10.11 av WestCoast Racing.

Mantorp Park bjöd på sitt allra bästa vårväder när årets STCC-säsong inleddes och WestCoast Racing bjöd tillbaka på stenhård racing och stor kämpaglöd. I en dramatisk säsongsstart tog Richard hand om mästerskapsledningen tack vare tuff körning som gav en tredjeplats och en seger.

För Robin Rudholm inleddes helgen mycket bra med bra fart i träning och ett strålande kval där han fick ut det mesta ur bilen. Tyvärr grusade en trilskandes gas hans två race men Robins fart visar att han blir farlig i Karlskoga.

Helgen bjöd också på dramatik när luftdomkraften i Robert Dahlgrens bil sköt ut framrutan på bilen på startgridden. Det fångades av kameran i Robins bil som stod snett bakom Robergs bil när det skedde.

Hela helgen är fångad i dryga tre fartfyllda minuter. Se filmen här:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rjEo4PBgmeg[/youtube]

Senaste nyheterna