Teamchefen inför årets säsong

Publicerad 30 april 2009, 15.29 av WestCoast Racing.

Två dagar återstår innan Dick Jönsson-Wigroth står på Mantorp Park och ser sina två BMW 320 Si ställa upp sig för säsongsstart. Efter lovande försäsongstester är det dags för teamet att försvara guldet i teammästerskapet och ta nytt guld i förarmästerskapet. Det här är också tredje året tillsammans med TOOLS, men Dick känner att det är lite av en nytändning inför årets säsong.
– Det känns lite nytt igen, berättar han. Vi har gjort lite förändringar till i år i sättet vi arbetar, både med partners och på banan. Sen har Richard kommit tillbaka till teamet vilket också känns som en nytändning.

Richard Göransson blir Robins nya teamkamrat i vad som blir Robins fjärde säsong med teamet. Dick tycker han redan kan se skillnader i deras samarbete.
– Jag tycker de kompletterar varandra bra och de är också mer kompisar oc jämngamla. Det tror jag triggar båda två mer än vad vi har sett tidigare och det kan bli roligt.

Se hela intervjun med Dick Jönsson-Wigroth i den senaste filmen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NMw33JO6HwU[/youtube]

Senaste nyheterna