Effektivt testarbete på Mantorp

Publicerad 13 april 2009, 10.19 av WestCoast Racing.

Mantorp Park, testdag 2. WestCoast Racing avslutade påskhelgen med en ny testdag, den här gången på Mantorp Park som bjöd på blå himmel och fint vårväder. Teamet utnyttjade effektivt hela testdagen och förarna pustade ut efter åtta späckade timmar.
– Ännu en bra testdag och vi arbetade vidare med att lära oss de nya däcken, hitta inställningar och gå igenom det vi planerat, summerar Robin. Jag tycker vi har fått mycket utfört även den här dagen och nu ser jag fram emot två späckade testdagar till den här veckan.

Richard Göransson var också nöjd med dagen och körde liksom Robin många varv.
– Andra produktiva testdagen där vi har jobbat vidare med inställningarna och kunnat köra väldigt mycket utan avbrott, säger Richard. Vi har arbetat hårt tillsammans med Öhlins idag och nu gör vi oss redo för årets första officiella STCC-test.

Nästa test är på onsdag då det är officiell testdag för alla STCC-team på Mantorp Park följt av en ny testdag i Karlskoga på torsdag.

Senaste nyheterna