Göranssons nya skor

Publicerad 23 mars 2009, 14.47 av WestCoast Racing.

Här är skorna som ska försvara STCC-titeln. Richard Göransson kör med specialtillverkade skor från Puma i årets säsong, och Richard understryker att varje detalj är viktig.
– Skorna är ett verktyg, som en skalpell för en läkare. Jag vill ha det bästa, säger Göransson.

Richard Göransson fortsätter sitt samarbete med sko- och klädtillverkaren Puma även denna säsong. Puma kommer att förse Richard med specialsydda racingskor och Richard har själv deltagit i designarbetet. Skon är baserad på grundmodellen Trionfo Mid Pro II och är producerad av vitt känguruskinn. Alla sömmar är röda och både Richards logotyp och namn finns med på skon.
– För många år sedan började förare ha måttsydda och egendesignade racingoveraller vilket de flesta toppteam och förare har idag, säger Richard. Att nu ha specialdesignade racingskor känns både unikt, fräscht och grymt kul, säger Richard.

Puma inledde sin satsning på motorsport 1999 och är idag aktörer inom bland annat F1 och MotoGP.

Senaste nyheterna