Richard i fartfylld Ringen-film

Publicerad 18 mars 2009, 11.42 av WestCoast Racing.

Nordschleife, den legendariska tyska racerbanan, har blivit en specialitet för Richard Göransson. Om två veckor åker han ner med teamkamraten Robin Rudholm för att köra 4-timmarsracet i långloppsserien VLN. En serie Richard har kört flera race i inklusive flera 24-timmars race.

Richard har dock inte nöjt sig med det utan han har även gett sig på rekordförsök på banan i en gatreggad men ordentligt modifierad BMW M3 CSL LOADED. Rekordförsöket inleddes 2004 och kulminerade 2007 då målet att köra under 7,30 varvet runt nåddes. Vägen dit har dock varit krokig med den 550 hk starka BMW:n. Under Webb-TV finns nu en film med tidigare inte visat material från ett av de första rekordförsöken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fmoTMQyuFT4[/youtube]

En trevlig försmak inför Richards och Robins race 4:e april.

Senaste nyheterna