HD-sändningar i Viasat Motor

Publicerad 13 mars 2009, 11.41 av WestCoast Racing.

På en välbesökt presskonferens i Stockholm presenterade nya motorkanalen Viasat Motor igår sin satsning för 2009. I satsningen som inkluderar sändningar av allt från NASCAR och F1 ingår också livesändningar av STCC. Viasat Motor kommer att sända allt från STCC live under 2009 och den stora nyheten är också att sändningarna som produceras av Viasat kommer att sändas i HD, High Definition. Det gör STCC-sändningarna unika, enligt uppgift är det bara NASCAR som sänds i HD idag av de stora motorsportevenemangen.

På plats var Dick Jönsson-Wigroth och Richard Göransson tillsammans med flera av sina STCC-kollegor för att ta del av den nya TV-satsningen. De många förarbytena i STCC inför den här säsongen kommenterades också och Richard berättade varför han kör för WestCoast Racing i år.
– Som förare försöker man alltid skaffa sig de allra bästa möjliga förutsättningarna. WestCoast Racing har det paket som kan ge mig de bästa förutsättningarna att försvara min titel och bli den mest segerrika föraren i STCC och därför är jag här, berättade den regerande mästaren.

Nu är det 1 ½ månad kvar till säsongspremiären och en knapp månad till de första testerna för säsongen. Nedräkningen har startat.

Senaste nyheterna