Redo för våren

Publicerad 24 februari 2009, 11.24 av WestCoast Racing.

WestCoast Racing är förberedda och redo för årets säsong och väntar nu bara på att snön ska försvinna och att försäsongstesterna ska dra igång. Richard Göransson och Robin Rudholm var nyligen hos WestCoast Racing och teamchefen Dick Jönsson-Wigroth kunde nöjt konstatera att det är ett samlat och redo team som nu väntar in våren och årets säsong.
– Vi är förberedda så långt vi kan vara, allt är redo och nu väntar vi bara på att allt ska komma igång, säger Dick. Vi har fått en nytändning med Richard tillbaka hos oss och det ska bli spännande att se Richard och Robin tillsammans i teamet i år.

Richard Göransson har varit hos teamet i Halmstad flera gånger sedan det i december blev klart att han återvänder till WestCoast Racing där han tog sina två första STCC-titlar.
– Just nu går jag bara i väntans tider och vill komma igång så snart som möjligt, konstaterar den regerande mästaren.  Jag vill känna efter hur min nya bil känns på banan och börja arbeta med teamet.  Det känns riktigt kul att vara tillbaka och dessutom få tävla ihop med Robin.

Robin längtar efter en händelserik vinter tillbaka till racingbanorna och att få arbeta tillsammans med kompisen och nya teamkamraten Richard Göransson.
– Det har hänt mycket kul i vinter och det har faktiskt bara gjort suget efter racingen ännu större. Richard och jag har alltid haft en bra kontakt på och utanför banan sedan vi som 10-åringar körde go-kart tillsammans. Det ska bli väldigt roligt att få arbeta tillsammans nu och behålla den unika teamkänslan vi har hos WestCoast.

För WestCoast Racing kan våren inte komma snart nog.

Senaste nyheterna