Robin Rudholm blir mentor

Publicerad 29 januari 2009, 10.17 av WestCoast Racing.

Den 16-åriga boråstalangen Viktor Öberg får hjälp av STCC-stjärnan och WestCoast Racing-föraren Robin Rudholm. Viktor är idag en av landets absolut främsta förare inom kartingsporten.

Med ett CV fullt av segrar och pallplatser kom Viktors stora genombrott 2007 i den internationella stortävlingen Winter Cup i South Garda, Italien. Hela världseliten var samlad och Viktor avslutade finalen som segrare. Viktor fortsätter ytterligare en säsong inom kartingsporten. Han kör vidare i KF2-klassen och inleder säsongen den 5-8 februari med en internationell stortävling i Laconca, Italien.
– Det är härligt att säsongen är igång! Jag har tränat och tävlat stenhårt på längdskidorna under vintern och jobbat hårt med att vara i form. Att få hjälp av Robin som mentor är ett stort plus för min framtid inom racingsporten. Extra viktigt blir det inför 2010 då jag siktar på att ta steget upp till formelbilar, säger Viktor.

Robin Rudholm som själv är en av toppförarna i STCC ser fram emot att hjälpa Viktor:
– Jag har följt Viktor under hans framgångsrika kartingkarriär med stort nöje. Viktor är en stor talang som inte bara kan köra utan även förstår vikten av att träna sin fysik, utbilda sig samt jobba aktivt med sponsorer. Jag kommer hjälpa till som dörröppnare inför nästa karriärssteg, dessutom formar vi nu en lokal sponsorpool som heter Viktory Club.

Senaste nyheterna