God Jul och Gott Nytt År önskar WestCoast Racing!

Publicerad 22 december 2008, 11.19 av WestCoast Racing.

Nu kan vi äntligen luta oss tillbaka, pusta ut, fira jul och påbörja uppladdningen för 2009 års racingsäsong. TOOLS WestCoast Racing har tre förare, racerbilar och samarbetspartners klara för nästa säsong när vi skriver december månad, något vi är stolta och glada över.

Tre förare? Sedan ett år tillbaka ingår Lina von Schedvin i WestCoast Racing. Lina är bara 11 år gammal men redan blixtrande snabb i go-kart och vi är med och stöttar Lina som kommer från Mellbystrand. Hon var den av teamets förare som tog första segern i år, en av 16 segrar från de 27 race hon körde. På vägen dit hann hon också med att slå en viss Kimi Räikkönens varvrekord i Göteborg. Nu i vintras fick Lina Ronnie Petersons stipendium på Bilsportgalan, och vi är stolta att kunna vara med och hjälpa henne på den snåriga vägen genom motorsporten.

I STCC känns det också som vi går en oerhört spännande framtid till mötes. Hela teamet är glada att kunna hälsa Richard Göransson välkommen tillbaka till oss. Tillsammans med Robin Rudholm som  i år gjorde sin bästa STCC-säsong ser vi fram emot ett riktigt bra STCC-år nästa år.

I år skänker vi en gåva till Barncancerfonden istället för att skicka julkort. Hela teamet önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År och tackar för allt stöd och support på och utanför banorna. Vi ses 2009!

Senaste nyheterna