WestCoast Racing tackar Fredrik Ekblom

Publicerad 16 december 2008, 13.18 av WestCoast Racing.

Totalt 50 race har genererat två STCC-guld, två STCC-silver, 11 segrar och hela 32 pallplatser över fyra säsonger. Det är Fredrik Ekbloms facit tillsammans med WestCoast Racing.

Fredrik debuterade i STCC med oss 1998 och det blev succé direkt med SM-guld första säsongen. Han följde så när upp det med ett nytt guld året därpå men fick nöja sig med silver efter en av STCC:s mest spännande säsongsfinaler någonsin.

2007 återvände Fredrik till teamet och gjorde än en gång succé som resulterade i vårt fjärde och Fredriks tredje STCC-guld. Tillsammans med Robin Rudholm utmanade vi i år om ett nytt förarguld och deras fantastiska insatser tillsammans gjorde att vi kunde avsluta året som teammästare.

Nu väntar nya utmaningar för såväl oss som Fredrik. WestCoast Racing vill tacka Fredrik för totalt fyra fantastiska säsonger tillsammans och vi önskar honom lycka till i hans nya spännande utmaning!

Senaste nyheterna