Richard Göransson går till TOOLS WestCoast Racing 2009

Publicerad 11 december 2008, 10.09 av WestCoast Racing.

TOOLS WestCoast Racing satsar på STCC även säsongen 2009. Regerande mästaren Richard Göransson återvänder till regerande teammästarna med vilka han har tagit två av sina tre STCC-titlar.

– Jag ska bli historisk i STCC med fyra guld och det blir spännande att göra det tillsammans med WestCoast Racing som jag en gång inledde min STCC-karriär med. Jag längtar redan till premiären, säger Göransson.

Richard blir stallkamrat med Robin Rudholm som hade en succésäsong 2008 och var en starkt bidragande orsak till att TOOLS WestCoastRacing vann teammästerskapet.

Det här blir TOOLS fjärde år tillsammans med WestCoast Racing, ett samarbete som skapat framgång för båda parter.
– Vi har haft tre fantastiska år i STCC med WestCoast Racing och STCC ger oss en unik möjlighet att skapa relationer med våra viktigaste kunder, säger TOOLS marknadschef Charlotte Holst. Bara under de två senaste säsongerna har vi haft glädjen att välkomna 15 000 kunder till TOOLS-läktarna.

För tredje året i rad kan WestCoast Racing tidigt presentera sin satsning för nästa säsong vilket teamchefen Dick Jönsson-Wigroth är stolt över.
– Samarbetet med TOOLS har varit både stimulerande och framgångsrikt och jag är stolt att vi även i år tidigt kan presentera en ambitiös satsning för nästa säsong. Jag är också glad att få välkomna Richard tillbaka i teamet, med honom och Robin ska vi ta båda gulden, avslutar Dick Jönsson-Wigroth.

Klicka här för högupplöst pressbild.

Senaste nyheterna